Stefan Op het eiland krijg je dan ook meteen dat ontspannen vakantiegevoel. Vriendelijke ontvangst bij receptie. Op de eerste dag hebben we buiten kunnen ontbijten op het mooie terras met uitzicht op de duinen. De Duinen, strand, vele fietspaden. We hebben de vuurtoren, kerkje en andere dokter Deen film locaties bezocht. Ook het zwembad en

Klik hier…

Mieke en Jeannet Geweldige tenthuis op een prettige plek. Leuk ingericht en een geweldig terras! Wij zagen onszelf al helemaal zitten de komende dagen. Helaas is dit er niet van gekomen, het was te koud, maar we hebben ons prima vermaakt en het was ook nostalgie om tijdens de nachtelijke uren het tentzeil te horen.

Klik hier…

Tessa We hebben genoten op Vlieland! Super tenthuis, alles keurig geregeld en verzorgd. Ook leuk de extra’s zoals de plaids, speelgoed, boekjes enz.enz.. De fietsen erbij was ook perfect! En dat je zo het strand oploopt, echt geweldig. We komen zeker nog eens terug.

Josee We hebben het heerlijk gehad, zowel op vlieland als in het tenthuis, het was perfect en de kinderen vonden natuurlijk de camping, het speeltuintje en het strand geweldig! Nacht van donderdag op vrijdag was heel stormachtig, met rukwinden en onweer en de hele camping was in rep en roer, en de bedden schudden mee

Klik hier…

Petra Jullie tenthuis is prima bevallen, alles was aanwezig. We hebben op zich goed weer gehad en konden zo heerlijk genieten van het mooie terras met die geweldige witte ligstoelen. We misten een voorraadkast in de keuken en misschien is het handig om de koelkast buiten te zetten ivm het gordijn.

Elles en Peter Het waren zoals altijd weer fijne dagen op Vlieland in een fijne en grote comfortabele tent! Het was ook erg prettig dat er 2 fietsen aanwezig waren! En in deze vroege tijd ook erg prettig dat er een kachel aanwezig was om ‘s avonds even aan te doen! De tent was ruim

Klik hier…

Erika Wij kijken met veel plezier terug op een week Vlieland en oriënteren ons nu op een vaste plek voor volgend jaar. Hebben het Vlieland virus wel te pakken. Wat een leuk eiland en een heerlijke tent.

Ellen Wij hebben het heerlijk gehad. Het tenthuis was super. De fietsen waren heel fijn, zeker die met de bak voorop. De tent stond heel goed. We hebben wel wat wind/storm gehad ‘s-nachts, maar de tent bleef overeind. We hadden nachtvorst. Onder de warme dekbedden hadden we nergens last van. Het kacheltje was vooral lekker

Klik hier…

Hans We hebben een fantastische week gehad. Tenthuis was top, compleet en goed verzorgd. Verder lekker geslapen, in weekend wel met oordoppen ivm harde wind. Voor herhaling vatbaar dus.

Bert We hebben het onzettend goed gehad in jullie tenthuisje! Het is een heerlijk plekkie en de lokatie is top. En wat een terras! Ook goed om te weten dat het tenthuisje bij windkracht 9 ook blijft staan.